Google Review Rating 

5,0 *****

Op basis van de opinie van 9 personen

***** Elvira Van De Putte

Ronny is een prettig en rustig persoon, hij neemt alle tijd voor je en masseert erg goed. Bij hem voel je dat hij masseert omdat hij graag mensen helpt en dat de rest bijzaak is. De locatie is daarbij ook nog eens dik in orde. Ik geef 5 welverdiende sterren.

***** Guus Verweij

Ontzettend goeie massage, kan me niet herinneren dat ik in NL ooit zo’n doortastende behandeling heb gehad. Ronny geeft niet op voordat je spieren echt ontspannen. Heerlijk rustige omgeving en supernette ruimte.

***** Pauline van der Most van Spijk

Dat je echt even uit je hoofd en naar je lijf kan komen. Zodat je weer kan voelen.
 

***** Marjanne Marinessen

Ronny geeft massage en wel supergoede en fijne massages! Ik voel me bij Ronny veilig, want hij luistert echt naar mijn vraag. Zijn ervaring en kennis zet hij in en ook zijn warme persoonlijkheid. Ronnie is echt in contact als hij masseert en dat is GOUD waard. Tot de volgende x!

***** Fred Boelens

Het weekend ervoor was ik door verkramping in een wintertriathlon wel voorin geëindigd maar het ging niet van harte. Ik had 2 weken om te herstellen en me op te laden voor Wintertriathlon Twente. Ronny gaf me in de tussentijd 2 massages. Het gevolg was niet alleen een 1e plek in mijn klasse maar ook nog eens een persoonlijk record. Ik heb maximaal van de wedstrijd kunnen genieten omdat mijn lichaam in zeer goede conditie was. Ik weet nu hoe mijn voorbereiding bij zware en belangrijke wedstrijden gaat verlopen. Ronny maakt daar zeker deel van uit.

***** Ilargi Arana

Durante mis vacaciones en Holanda, he recibido lo que considero uno de los mejores masajes: descontracturante y relajante al mismo tiempo. 100 % profesional, 100% saludable, 100 % recomendable. Gracias Ronny, me siento mucho mejor 🙂

***** Jeroen Jerry Compagne

Is al weer lang geleden,
Nu ik echter deze website weer tegenkom wil ik toch even mijn ervaring delen. Heb een massage gekregen voor mijn verjaardag. Zou dat zelf niet snel doen of opzoeken, maar had al een tijd last van mijn rug nek en schouders.
Ik was vooral gestrest en ook overbelast door mijn fysieke werkzaamheden.

Ik voelde mij bij Ronny enorm op mijn gemak en kon mijzelf daardoor even echt ontspannen.
Hij heeft mij geholpen met het inzien dat mijn klachten niet fysiek waren.   Dank je Ronny!

***** Bernadette Hafkamp

 

facebook Review Rating

5,0 *****

Op basis van de opinie van 5 personen

Marinda Ligeon:

Ronny heeft een rustige uitstraling. Ik heb zijn massage als helend en ontspannen ervaren en waar nodig voert hij de druk een beetje op. Als je ernaar vraagt deelt hij zijn bevindingen en kan hij je tips geven voor oefeningen die je kunt doen om je houding te verbeteren of om pijnlijke ‘knopen’ te voorkomen. Een aanrader

Esther Stevens:

Ronny werkt intuïtief en diepgaand maar ook gewoon vakkundig. Ik raad hem zeker aan.