de werking van uw lijf in “Jip en Janneke”- taal & … privacyverklaring!

by Ronny

In onderstaande blogs schrijf ik over onderwerpen die ik zoal tegenkom in mijn massagepraktijk: vragen van klanten, principes achter veel voorkomende klachten of over de werking van het lichaam gerelateerd aan massage.

over dit blog

Abonneer u als u op de hoogte gehouden wilt worden, u vindt het vakje hiervoor rechts (pc’s) of helemaal onderin (tablet en mobiel).

Heeft u suggesties, verbeteringen, ontdekt u fouten ? Ik hoor het graag van u via het contactformulier. De informatie op mijn blog is vrij van rechten en mag u delen met iedereen.  U kunt er geen rechten aan ontlenen en bij serieuze klachten raad ik een bezoekje aan de huisarts aan.

privacyverklaring

  • Ik verkoop geen informatie van klanten of bezoekers van deze site aan derden, stérker : ronnygeeftmassage verzamelt helemaal géén gegevens van of over u.
  • Als u hier via Google, Facebook of ander mediaplatform terecht komt verzamelen deze advertentiebedrijven uw gegevens, ook de leverancier van uw internetbrowser doet dit. Dit gaat buiten ronnygeeftmassage om.
  • ronnygeeftmassage heeft ervoor gekozen geen ‘patientendossier‘ bij te houden, niet ‘op papier’, niet op een PC en niet ‘in de cloud’.
  • voor de reserveringskalender moet u uw emailadres en telefoonnummer opgeven wilt u online kunnen reserveren. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor communicatie tussen u en mij over deze specifieke massagereservering. Deze gegevens gebruik ik niet om u verder ergens lastig mee te vallen. Deze gegevens staan opgeslagen op een Nederlandse server van Supersaas.
  • Voor het aanmelden voor het blog-abonnement moet u uw emailadres opgeven. ronnygeeftmassage heeft geen inzicht wie hiervan gebruik maakt, de emailadressen kan ik op geen enkele wijze uitlezen. Het door u verstrekte emailadres is opgeslagen op de server(s) van Automattic.com die deze WordPress-website mogelijk maakt.

terug naar de overzichtspagina